home page » etour TransfersCrs » Διασύνδεση με Global Transfer Services. Web Service

Διασύνδεση με Global Transfer Services. Web Service

Εφαρμογή της πλατφόρμας etour που διαχειρίζεται τη διασύνδεση :

  • Με το GlobalTransferServices transfers distribution system με τη χρήση XML (web Service).

    Το GlobalTransferServices αποτελεί μια μηχανή κρατήσεων μεταφορών (transfers) που συνδέεται με σημαντικό αριθμό προμηθευτών σε Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αφρική και παρέχει σε πραγματικό χρόνο τιμές, διαθεσιμότητα και δυνατότητα κράτησης.
     
  • Απευθείας με Transfer Suppliers που διαθέτουν XML.
     
  • Με τρίτους Transfer Providers που διαθέτουν την πλατφόρμα etour ως εργαλείο διαχείρισης και διανομής.

Εφόσον η τουριστική επιχείρηση πραγματοποιεί μεταφορές με ιδιόκτητα μέσα ή συνεργάζεται με εταιρίες μεταφορών (συμβόλαια), είναι δυνατό να παρουσιάζονται και προωθούνται τα σχετικά transfers με προτεραιότητα σχετικά με τα transfers που προέρχονται από τρίτα κανάλια.

Κατά συνέπεια, με χρήση των μηχανισμών κρατήσεων του etour transfersCrs & του etour transfers έχει δημιουργηθεί μηχανισμός διανομής, πραγματοποίησης και παρακολούθησης των κρατήσεων (Booking Engine) μεταφορών μέσω διαφορετικών καναλιών.

O Booking Engine περιλαμβάνει τέσσερα μέρη (modules) :

  1. Το module της διαχείρισης των transfers (etour transfers) που αφορά :
    • κατανομή της διαθεσιμότητας στους φορείς κρατήσεων
    • καθορισμό των τιμών και των προμηθειών
    • παρακολούθηση και ικανοποίηση των ενεργών κρατήσεων. Η οθόνη παρακολούθησης των κρατήσεων θα παρουσιάζει τα πλήρη στοιχεία της κάθε κράτησης καθώς και το μέσο από το οποίο πραγματοποιήθηκε η κράτηση.
       
  2. Το module της κεντρικής διαχείρισης και παρακολούθησης του συνόλου των υπηρεσιών μεταφορών που έρχονται από τρίτα κανάλια.  Η σχετική εφαρμογή παρέχει, επίσης, τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες μεταφορών τρίτων εταιριών που διαθέτουν το etour. 
     
  3. Το module των on line & real time κρατήσεων που καλείται και παρουσιάζεται από κάθε ιστότοπο και portal.
     
  4. Το xml module που παρέχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με συστήματα τρίτων όπως GDS (Global Distribution Systems) & CRS (Computerized Reservation Systems) καθώς και μεγάλα portals στα οποία σε πραγματικό χρόνο θα παρέχονται οι σχετικές πληροφορίες διαθεσιμότητας και τιμών.