home page » etour Flights » Διασύνδεση με Galileo CRS

Διασύνδεση με Galileo CRS

Το υποσύστημα Etour Flights είναι η εφαρμογή της Weblogic που διασύνδεει το σύστημα Etour με το σύστημα IATA Galileo International.

Το Galileo International CRS (Computerized Reservation System), συγκεντρώνει, παρουσιάζει και διαχειρίζεται των σύνολο των πτήσεων των αεροπορικών εταιριών που είναι μέλη της ΙΑΤΑ, παρέχει πληροφορίες δρομολογίου, διαθεσιμότητας και τιμών καθώς τη δυνατότητα κρατήσεων θέσεων και έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Βασικός στόχος του Etour Flights είναι η παρουσίαση, η διαθεσιμότητα, η κράτηση και η τιμολόγηση πτήσης ΙΑΤΑ και η καταχώρηση της στο σύστημα Etour .

Η διασύνδεση πραγματοποιείται και εξυπηρετεί :
  • Το υποσύστημα Etour  Operator (εσωτερικό σύστημα λειτουργίας) για δυνατότητα προκράτησης και κράτησης πτήσης ΙΑΤΑ μέσω του Etour  Operator.
    Ο καθορισμός των service fees και η διαχείριση των κρατήσεων και εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του Etour Operator.
  • Το υποσύστημα Β2Β (Business-To-Business) που θα παρέχει τη δυνατότητα κράτησης πτήσης ΙΑΤΑ σε επιχειρηματικούς συνεργάτες και τέλος
  • Την παρουσίαση και κράτηση πτήσης ΙΑΤΑ μέσω του εταιρικού ιστότοπου (B2C).

Σε κάθε περίπτωση, η κράτηση και η τιμολόγηση της καταχωρούνται στο σύστημα Etour . Το σύνολο των σχετικών κρατήσεων θα θεωρούνται πλέον κρατήσεις του Etour  με την ίδια λειτουργία και χαρακτηριστικά όπως αυτά των υπηρεσιών που διαχειρίζεται το Etour.

Η διασύνδεση με το Galileo International CRS πραγματοποιείται με την χρήση των GalileoWeb Services.